Meer recente blogs.

Verplaatsing tuinen Hooge Waai


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Verplaating Hooge Waai

Aan de Van Rijckvorselstraat/Van Salm Salsmstraat/ zijn nieuwe huizen gepland. De bestaande huizen zullen worden gesloopt om plaats te maken voor nieuwe huizen en appartementen. Voor meer informatie zie onder andere https://www.casade.nl/salmrijck/ 
Het een en ander betekent dat ook het volkstuinencomplex De Hooge Waai verplaatst moet worden. Deze tuinen zijn namelijk ingesloten door genoemde straten. Vorig jaar laat in het najaar heb ik bij De Hooge Waai foto’s gemaakt. Zie https://loonsfotowerk.nl/volkstuinen-de-hooge-waai/
Sinds bekend is dat verhuisd moet worden is het animo van de leden om in de tuin bezig te zijn begrijpelijkerwijs minder geworden. Met de gemeente zijn op dit moment onderhandelingen gaande over verplaatsing van het volkstuinencomplex. Wat ik begrepen heb is dat er nog geen overeenstemming bereikt is. Diverse leden hopen dat er snel meer bekend is. Na verplaatsing hebben de planten namelijk tijd nodig om te wortelen. Daarom is verplaatsing voor eind oktober geboden.
Een perceel aan de zou in beeld zijn als mogelijk alternatieve locatie voor De Hooge Waai. Op dit perceel staat op dit moment Het zal een race tegen de klok worden. Hopelijk worden de onderhandelingen met de gemeente snel afgerond.

De foto’s zijn gemaakt op 9 juli 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.