Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Terras Aspendos

aspendos

Na al die regen van afgelopen week is het weer aangenaam om op een terras te zitten. Dat kan onder andere bij Aspendos. Dit terras is een verborgen pareltje met veel groen. Je kunt op het terras wat drinken maar natuurlijk ook genieten van de pastagerechten, pizza’s, schotels en broodjes die ter plekke bereid worden. Een punt om rekening mee te houden is dat je bij Aspendos niet kunt pinnen. Gelukkig is er een geldautomaat heel dichtbij aan de overkant van de Kerkstraat.
Voor degenen die het niet weten: deze Loons horecagelegenheid heeft haar naam te danken aan het amphitheater dat keizer Marcus Aurelius heeft laten bouwen in het gelijknamige plaatsje Aspendos in Turkije waar eigenaar Mehmet Demiral vandaan komt.

De foto’s zijn gemaakt op 9 en 11 juli 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?