Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Vermeer Sierbestrating

Vermeer Sierbstrating

Al meer dan 50 jaar bestaat Vermeer Sierbestrating aan de Kasteellaan. Pierre en Marie-Christien Vermeer (broer en zus) hebben het bedrijf voortgezet na het overlijden van hun vader zo’n 15 jaar geleden. Het bedrijf heeft sindsdien een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt.
Vermeer Sierbestrating heeft de laatste trends in huis op het gebied van bestrating, maar ze hebben meer. Onder andere buitenverlichting, kunstgras en cortenstaal opsluitingen kun je er kopen. Voor degenen die niet weten wat het is, cortenstaal is een metaallegering dat een typische bruine kleur krijgt (verroest ijzer). De bruine laag beschermt het staal voor verder doorroesten.
Maar bakstenen, keramische tegels, natuursteen, grind en gebroken natuursteen vormen de hoofdmoot van het assortiment van het bedrijf. En dat in allerlei soorten en maten. Zo hebben ze ook kinderkoppen en trottoirbanden.
Het terrein is erg groot. Het is niet de bedoeling dat bezoekers hier rondlopen. Indien noodzakelijk worden de klanten met een elektrisch karretje over het terrein vervoerd. Niet zo vreemd want door het continu af- en aanrijden van vrachtwagens en hefttrucs is het geen veilig wandelgebied… 😉

Tjonge, wat hebben ze toch veel. De keuze is echt reuze. Ik kan mij voorstellen dat het uitkiezen van de een mooie bestrating enige tijd kost. Als je met gezin bent gekomen kan dat een hele opgave zijn voor de kids. Gelukkig is ook hieraan gedacht. Sinds kort hebben ze ook een speeltuin die afgesloten kan worden. De speeltuin bevindt zich achter het gebouw dat vorig jaar gebouwd is. Dat is overigens geen showroom als je dat mocht denken maar een kantoor en kantine voor het personeel en een ontvangstruimte voor zakelijke klanten. Mooi om te zien dat dit bedrijf zich steeds verder ontwikkelt en dat allemaal in Loon op Zand.

De foto’s zijn gemaakt op 7 mei 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?