Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Start aanleg zonnepanelenveld

Aanleg hekwerk zonnepanelenveld

Er is een start gemaakt met de aanleg van het zonnepanelenveld. Over een tijdje kleurt dit veld zwart. Op dit moment wordt de omheining aangebracht. Het is echt een hele grote lap grond dat vol komt te staan met zonnepanelen.
Achter in het veld kon je zo nu en dan reetjes zien. Die kunnen door het hekwerk niet meer het veld op. En in de zomer kleurde het veld geel. Ook dat is voorbij.
Het blijft jammer dat niet gekozen is voor natuurontwikkeling zoals bij het Noorderbos.

Tsja, en ondertussen verplichten we niet dat grote parkeerterreinen en nieuwe grote industriĆ«le gebouwen voorzien worden van zonnepanelen. De opgewekte stroom kan dan direct gebruikt worden voor het opladen van auto’s en door de bedrijven zonder dat het stroomnet belast wordt.

De foto’s zijn gemaakt op 17 en 18 maart 2023. Voor eerdere foto’s van het veld zie https://loonsfotowerk.nl/groen-veld-in-de-buurt-van-loon/

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?