Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Primera Loon op Zand

Primera, Lisette Flipsen

Ik verbaas mij elke keer weer hoeveel producten je kunt kopen bij de Primera. Want hoewel deze winkelketen een van de laatste toevluchtplekken is voor rokers hebben ze veel meer dan alleen tabak en rokersbenodigdheden. Je kunt hier ook terecht voor wenskaarten, cadeaubonnen, tijdschriften en dabladen, het opladen van je OV-kaart, loterijen, kabeltjes en opladers voor je smartphone, snoep, kantoorartikelen en boeken (ook het door mij geschreven boek Bierbrouwen voor dummies). Zelfs babykleding zag ik bij de plaatselijke vestiging. Ook kun je er DHL pakketten versturen of laten bezorgen. Primera blijft je verrassen.
Primera is een franchisebedrijf. Dat wil zeggen dat het gaat om zelfstandige ondernemers die binnen een strak stramien producten verkopen. In Loon op Zand is de goedlachse Lisette Flipsen degene die eigenaresse is van de vestiging. Lisette woont in Teteringen (bij Breda) en rijdt met plezier elke keer naar Loon op Zand “je bent er zo”. Ze vindt Loon op Zand een heel mooi dorp. Het contact met haar klanten waardeert ze: “super leuke mensen in Loon op Zand”.

De foto’s zijn gemaakt op 24 juni 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?