Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Portakabin huisartspraktijk Verheijen ingericht

Portakabin huisartspraktijk Verheijen ingericht

Op 11 oktober 2022 is bij huisartspraktijk Verheijen een portakabin geplaatst. Hierdoor zijn er 3 extra praktijkruimten. Zie hier voor de reportage van de plaatsing.

Afgesproken was dat na inrichting van de portakabin foto’s gemaakt zouden worden van het eindresultaat. De ruimten zien er netjes uit. De medewerkers van de praktijk zijn er heel blij mee.

De wanden van de ruimten zijn extra geïsoleerd om geluidsoverdracht zo veel mogelijk te beperken. Vanuit het oogpunt van privacy wel zo fijn.
Overigens is nog niet alles gerealiseerd. Er moet nog een overkapping komen zodat je droog van de bestaande bebouwing bij de portakabin kunt komen. Ook moet er nog helling worden gemaakt voor rolstoelgebruikers en patiënten met een rollator. Het een en ander moet op maat worden gemaakt. Goed werk heeft tijd nodig.

De foto’s zijn gemaakt op 8 november 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?