Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Uitbreiding huisartspraktijk Verheijen

Uitbreiding huisartsparktijk Verheijen

Bij huisartspraktijk Verheijen in de Koosterstraat is een portakabin geplaatst ter uitbreiding van de praktijk. Met een kraan is deze over de apotheek getild.

Al een langere tijd was er behoefte aan uitbreiding van het aantal spreekkamers bij de huisartspraktijk. De portakabin biedt ruimte aan 3 extra praktijkruimten en is geplaatst in de binnentuin van de praktijk.

Het is de bedoeling dat de nieuwe praktijkruimte zo snel mogelijk in gebruik wordt genomen. Het meubilair wordt binnenkort geleverd en de aansluiting op de waterleiding en het elektriciteitsnet zal in de loop van de week worden gerealiseerd. Als alles meezit, is alles eind van de week dan wel begin volgende keer klaar

Huisarts Claudia Verheijen was aanwezig bij de werkzaamheden en liet vol trots haar zoon Thomas zien. (Ze is nog tot 1 november 2022 met zwangerschapsverlof.)
De werkzaamheden zijn voor een groot deel voorbereid door praktijkmanager Jeannette Hanckmann, die naast dokter Verheijen op de foto staat. De kraan was van M.J. van Riel bv uit Tilburg, een bedrijf die vaker dit soort klussen uitvoert. Gedurende de werkzaamheden was de Kloosterstraat afgesloten voor alle verkeer.

De foto’s zijn gemaakt op 11 oktober 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?