Ploegen met oude tractoren Veldstraat


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Ploegen met oude tractoren

Aan de werd afgelopen zaterdag geploegd met oude tractoren. Al vaker heb ik met oude tractoren in beeld gebracht. Het mooie van fotografie is dat een onderwerp steeds mooier wordt naar mate je het vaker vastgelegt.Op steeds meer zaken let je. Maar ook de plek en het licht maken uit. Persoonlijk vind ik het een bijzondere serie is geworden waarbij de tractoren en de omgeving goed tot hun recht komen.
Ik was er rond schafttijd.

Werken maakt hongerig. Zeker als dat gedaan wordt in de wind bij een lage temperatuur zoals zaterdagochtend. Ook het lunchen is door mij vastgelegd. (De aangeboden frikandel werd door mij niet afgeslagen 🙂 )

Daarna ben ik bij de buren foto’s en filmpjes gaan maken. In een volgende blog krijgen jullie die te zien.

De foto’s zijn gemaakt op 6 november 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.