Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Pasión Design

Pasión Design

Chantal Rutten is de vrouw achter Pasión Design. Ze creëert veel persoonlijke ontwerpen ter nagedachtenis van dierbaren. Dat kunnen personen zijn of huisdieren. Veel van haar werk wordt in opdracht gemaakt. De ontwerpen worden met de hand getekend. Haar specialiteit is branden in hout. Maar de laatste tijd maakt ze ook werken met een paintbrush.

Een paar dagen geleden was ik te gast bij haar thuis en mocht foto’s maken terwijl ze aan het werk was. Uiteraard alles op gepaste afstand. Dankzij een optische zoomlens op mijn fotomobiel kon ik toch van dichtbij foto’s maken. In opperste concentratie was ze aan het werk.

Slechts een gedeelte van nog niet verkocht werk kon ik fotograferen. Veel werk is op dit moment tentoongesteld bij bloemisterij Maranta in de Marktstraat in Kaatsheuvel. Door de huidige lockdown zijn die echter niet te bekijken. Toevallig was ik gisterenmiddag in Kaatshevel en heb een paar foto’s gemaakt van het werk van Chantal in de etalage van Maranta. Als je meer werk wilt zien zul je nog even moeten wachten.

De foto’s zijn gemaakt op 18 en 19 januari 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?