logo Loonsfotowerk.nl

Spinderspad – Huis ter Heide


Koop bij Bol.com via Loonsfotowerk.nl

Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan inkopen te doen bij Bol.com. Er gaat dan een kleine provisie naar Loonsfotowerk.nl zonder dat het je een cent kost. Het is een kleine moeite waar ik blij van wordt. Bedankt alvast.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Spinderspad – Huis ter Heide

is een groot natuurgebied dat volop in ontwikkeling is. Een groot gedeelte van dit natuurgebied ligt in de gemeente Loon op Zand, het andere gedeelte in de gemeente Tilburg. Langs het (de weg van de stortplaats naar de ) zie je de laatste tijd steeds meer auto’s geparkeerd. Niet zo heel vreemd in deze tijd van het Coronavirus. Mensen wel graag hun benen strekken. Hierdoor neemt de druk op de natuurgebieden toe.
Gisteren ben ik een stuk gaan en heb ik een klein stukje gewandeld op de grens van Loon op Zand en Tilburg. Je bent hier niet zo ver van de vuilverwerking. Het is bijzonder om de hooglanders te zien grazen vlakbij de helling van de vuilstort. Wel op de paden blijven, het is niet de bedoeling de natuur en de dieren te verstoren.

De foto’s zijn gemaakt op 22 januari 2020.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.

Scroll Up