Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Spinderspad – Huis ter Heide

Spinderspad – Huis ter Heide

Huis ter Heide is een groot natuurgebied dat volop in ontwikkeling is. Een groot gedeelte van dit natuurgebied ligt in de gemeente Loon op Zand, het andere gedeelte in de gemeente Tilburg. Langs het Spinderspad (de weg van de stortplaats naar de Bergstraat) zie je de laatste tijd steeds meer auto’s geparkeerd. Niet zo heel vreemd in deze tijd van het Coronavirus. Mensen wel graag hun benen strekken. Hierdoor neemt de druk op de natuurgebieden toe.
Gisteren ben ik een stuk gaan fietsen en heb ik een klein stukje gewandeld op de grens van Loon op Zand en Tilburg. Je bent hier niet zo ver van de vuilverwerking. Het is bijzonder om de hooglanders te zien grazen vlakbij de helling van de vuilstort. Wel op de paden blijven, het is niet de bedoeling de natuur en de dieren te verstoren.

De foto’s zijn gemaakt op 22 januari 2020.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?