logo Loonsfotowerk.nl

Natuurpoort Van Loon


Koop bij Bol.com via Loonsfotowerk.nl

Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan inkopen te doen bij Bol.com. Er gaat dan een kleine provisie naar Loonsfotowerk.nl zonder dat het je een cent kost. Het is een kleine moeite waar ik blij van wordt. Bedankt alvast.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Natuurpoort Van Loon

Natuurpoort Van Loon is bij de meeste inwoners van Loon op Zand bekend als Van Loon. Dit aan de (gedeelte ) gelegen recreatiebedrijf is zeer veelzijdig. Naast de 70 voor manegedoeleinden heeft dit bedrijf ook een fietsenverhuur met 250 , een met een aantal eenvoudige kamers, een vakantiehuis, groepsaccommodatie, trekkershutten, een feestzaal en eetcafé. Dat zijn heel wat activiteiten binnen één bedrijf!
Door de huidige Covid-19 pandemie kan geen gebruik worden gemaakt van de feestzaal. Van deze uitzonderlijke omstandigheid wordt gebruik gemaakt. In de feestzaal zijn nu veel huurfietsen gestald, dat is wat makkelijker voor de bedrijfsvoering.
Jan van Loon, die mij een rondleiding door het bedrijf gaf, vroeg mij om uitdrukkelijk te wijzen op het feit dat de paarden niet de hele dag binnen staan. Het bedrijf beschikt over veel grond waarop de paarden minimaal 10 uur per dag verblijven. Op de website kun je lezen hoe ze bij Van Loon omgaan met hun paarden, zie https://www.natuurpoortvanloon.nl/de-paarden/


De foto’s zijn genomen op 14 november 2020

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.

Scroll Up