Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Natuurpoort Van Loon

Natuurpoort Van Loon

Natuurpoort Van Loon is bij de meeste inwoners van Loon op Zand bekend als Manege Van Loon. Dit aan de Kloosterstraat (gedeelte fietsstraat) gelegen recreatiebedrijf is zeer veelzijdig. Naast de 70 paarden voor manegedoeleinden heeft dit bedrijf ook een fietsenverhuur met 250 fietsen, een hotel met een aantal eenvoudige kamers, een vakantiehuis, groepsaccommodatie, trekkershutten, een feestzaal en eetcafé. Dat zijn heel wat activiteiten binnen één bedrijf!
Door de huidige Covid-19 pandemie kan geen gebruik worden gemaakt van de feestzaal. Van deze uitzonderlijke omstandigheid wordt gebruik gemaakt. In de feestzaal zijn nu veel huurfietsen gestald, dat is wat makkelijker voor de bedrijfsvoering.
Jan van Loon, die mij een rondleiding door het bedrijf gaf, vroeg mij om uitdrukkelijk te wijzen op het feit dat de paarden niet de hele dag binnen staan. Het bedrijf beschikt over veel grond waarop de paarden minimaal 10 uur per dag verblijven. Op de website kun je lezen hoe ze bij Van Loon omgaan met hun paarden, zie https://www.natuurpoortvanloon.nl/de-paarden/


De foto’s zijn genomen op 14 november 2020

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?