Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Loonse garagesale 2021

Loonse garagesale 2021

Gisteren was het druk in Loon op Zand. De jaarlijkse garagesale werd gehouden. Dat trekt altijd veel koopjesjagers en publiek. Al heel vroeg proberen handelaren de meest interessante artikelen er uit te pikken. Na een snelle blik over hetgeen wat aangeboden wordt zijn ze meestal weg. Maar soms wordt geprobeerd af te dingen als ze wat gezien hebben dat met winst kan worden doorverkocht.

De meeste standhouders willen vooral hun zolder/garage opruimen en wat niet verkocht wordt gaat alsnog naar de milieustraat of terug naar de zolder/garage in de hoop dat het volgend jaar wel verkocht wordt. De aanhouder wint immers en natuurlijk is het leuk om volgend jaar weer mee te doen.

De verkopers troffen er mooi weer op. Te voet ben ik door Molenwijk getrokken om links en rechts foto’s te maken. Het aantal adressen in Loon op Zand zijn er te veel om allemaal aan te doen. Voor een overzicht van de adressen in heel Loon op Zand kun je kijken op https://loonsegaragesale.nl/. Vorig jaar heb ik ook foto’s gemaakt van de Loonse garagesale. Terugkijken kan op https://loonsfotowerk.nl/loonse-garagesale-2020/

De foto’s zijn gemaakt 26 september 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?