Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Burendag 2021 Loon op Zand

Burendag 2021

Op meerdere plekken in Loon op Zand is gisteren Burendag gevierd. Waar de buurfeesten waren wist ik niet. Ik ben op de fiets gestapt en rond gaan rijden. Het kan zijn dat ik een buurtfeestje gemist heb. Als dat zo is dan is dat jammer…
Achteraf gezien had ik op de website www.burendag.nl kunnen kijken. De plekken die ik bezocht heb zijn:

Dankzij bijdragen van de gemeente en het Oranje fonds, en soms ook een eigen bijdrage, kon flink uitgepakt worden. De meeste organisatoren hebben de weg naar het Oranje Fonds gevonden zo te merken. In ieder geval zag ik op bijna alle plekken banners van dit fonds.

Wat ik ook zag dat barbecueën en het maken van vogelhuisjes heel populair zijn om samen te doen. En ik wist niet dat er zo veel springkussens te huur zijn… Natuurlijk ontbreekt op zo’n dag ook een drankje niet. Er hoefde geen rekening meer gehouden worden met de 1,5 meter regel wat zeker de gezelligheid bevorderde. Fijn dat dit allemaal weer kan.

De foto’s zijn gemaakt op 25 september 2021.

Relatieve tags
Andere tags
logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?