Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Kersen uit Geldermalsen

Kersen uit Geldermalsen

Het is kersentijd. Gedurende een beperkt aantal weken in het jaar zijn verse Nederlandse kersen te koop. Zo ook bij De Rustende Jager.

Elke dag rijdt de verkoper van de kersen vanuit Geldermalsen naar het parkeerterrein van De Rustende Jager. Dat doet hij al enige jaren. Bij veel kersenliefhebbers in de buurt is dat bekend. Ze stappen op de fiets en nemen graag een kilo mee. Het is vanuit Loon op Zand een mooi tochtje langs de duinrand. De kersen zijn de moeite waard. Ze zijn groot, donker, zoet en erg lekker.

Vanaf zo’n 10:00 uur kun je er terecht voor kersen uit de Betuwe. En als alles verkocht is rijdt de kersenman weer richting huis. Tot het einde van de middag kun je meestal bij hem terecht. Uit ervaring weet hij namelijk dat als de terrasgangers naar huis gaan ze vaak nog wat kersen kopen.
Op het terras van De Rustende Jager kun je overigens ijs met warme kersen kopen, ook een traktatie!

Naar verwachting kun je nog zo’n 3 weken op deze plek heerlijke kersen kopen. De prijs is € 7 voor 1 kg en € 5 voor 750 g. (Aan een pondje wordt niet gedaan…)

De foto’s zijn gemaakt op 4 juli 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?