Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Expositie Marjan Horvers-de Nijs

expositie Marjan Horvers-de Nijs

Veel inwoners van Loon op Zand zijn kunstminnend. Komende zondag kunnen ze weer hun hart ophalen bij het kunstevenement “Zicht op Loon”. Maar ook de expositie van werken van Marjan Horvers-de Nijs in het Uilennest is de moeite van een bezoek meer dan waard. Deze expositie is geopend op 4 september jongstleden en is komende vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken.
Het gaat om werk van een Loonse kunstenares, dochter van Gerard de Nijs (een bekende kunstenaar uit Kaatsheuvel). Net als haar vader is Marjan een autodidact. Door veel te tekenen en schilderen in combinatie met veel creativiteit heeft zij zich als kunstenaar ontwikkeld. Haar werk getuigd van bekwaam observeren, het geslaagd uitproberen van technieken en veel creativiteit.
Als je er nog niet geweest bent kun je het komend weekend nog allemaal met eigen ogen zien in het Uilennest. Een unieke gelegenheid..
Zie ook de website van het Uilennest.

De tentoonstelling was voor mij een mooie gelegenheid om ook foto’s te maken van de werkruimte van het Uilennest. Leuke plek voor kunstenaars.

De foto’s zijn gemaakt 11 september 2021

Relatieve tags
Andere tags
logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?