Meer recente blogs.

Expositie Marjan Horvers-de Nijs


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
expositie Marjan Horvers-de Nijs

Veel inwoners van Loon op Zand zijn kunstminnend. Komende zondag kunnen ze weer hun hart ophalen bij het kunstevenement “Zicht op Loon”. Maar ook de expositie van werken van Marjan Horvers-de Nijs in het is de moeite van een bezoek meer dan waard. Deze expositie is geopend op 4 september jongstleden en is komende vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken.
Het gaat om werk van een Loonse kunstenares, dochter van Gerard de Nijs (een bekende kunstenaar uit Kaatsheuvel). Net als haar vader is Marjan een autodidact. Door veel te tekenen en schilderen in combinatie met veel creativiteit heeft zij zich als kunstenaar ontwikkeld. Haar werk getuigd van bekwaam observeren, het geslaagd uitproberen van technieken en veel creativiteit.
Als je er nog niet geweest bent kun je het komend weekend nog allemaal met eigen ogen zien in het Uilennest. Een unieke gelegenheid..
Zie ook de website van het Uilennest.

De tentoonstelling was voor mij een mooie gelegenheid om ook foto’s te maken van de werkruimte van het Uilennest. Leuke plek voor kunstenaars.

De foto’s zijn gemaakt 11 september 2021

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.