Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Black Friday bij Frans Smits

Black Friday bij Frans Smits

Vandaag is het Black Friday. Een dag voor koopjesjagers. Dat kan zelfs in Loon op Zand. Bij Loonz zag ik aangegeven dat je 10%, 20% en 30% korting kunt krijgen als je respectievelijk 1, 2 of 3 kledingstukken koopt.
Bij Frans Smits is het ook vandaag onmiskenbaar Black Friday. Daar kun je niet omheen als je daar langs wandelt of rijdt. De banners zijn prominent te zien.
Frans heeft het sinds de Covid-19 pandemie het razend druk. Het komt daarom wel eens voor dat de winkel gesloten is omdat goederen geleverd moeten worden. Voor ons als klant vervelend, maar het is wel begrijpelijk als je weet dat het moeilijk is om aan goed personeel te komen.
Dat veel inwoners van Loon op Zand bij Frans witgoed, TV’s en andere elektronica kopen is niet vreemd. De adviezen die je krijgt zijn goed en het is vertrouwd om bij een lokale ondernemer te kopen, zeker als deze een redelijk groot assortiment heeft. Zo heeft Frans allerlei kabeltjes en als het nodig is worden die op maat gemaakt.

De foto’s zijn gemaakt op 26 november 2020.

 

 

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?