Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

BenB Buiten Loon geopend

B&B Buiten Loon geopend

Vlak voor de opening van Buiten Loon, de nieuwste B&B van Loon op Zand gelegen aan Kraanven 9, heb ik foto’s gemaakt van de accommodatie. De foto’s zijn gemaakt op 2 juli 2022, de dag waarop de bevolking van Loon op Zand een kijkje konden nemen hoe mooi het allemaal is geworden. Precies 5 jaar daarvoor werd het idee geboren bij de familie Van Loon om een B&B te starten op de plek waar 15 jaar lang een sportschool met bijbehorende kantine en opslag was geweest.
Het was een lang traject om aan de benodigde vergunningen te komen. Anderhalf jaar geleden is daadwerkelijk een aanvang gemaakt met de realisatie. De handjes konden worden gebruikt zoals Berry van Loon het ook noemt. Zijn vrouw Ingrid en dochters Marleen en Suzanne en ook schoonzoon Rick hebben hun handjes ook laten wapperen.  Berry is handig en heeft veel anderen geholpen bij verbouwingen. Hij hoefde daar geen geld voor te hebben maar vroeg wel aan iedereen of ze ook hem wilden helpen als hij ging verbouwen. Iedereen had dat goed onthouden en zodoende waren er veel handjes beschikbaar. Berry heeft dit heel erg gewaardeerd. Veel is op zaterdagen gebeurd. Ingrid zorgde voor een broodje kroket en bij de koffie worstenbrood. “Er zijn er heel wat kroketten en worstenbroodjes doorheen gegaan, want ge moet ze verwennen. En om 5 uur bier.”

De inrichting van de B&B is erg mooi en men richt zich op het hogere segment van de markt. De kamers zijn te boeken via Booking.com. Gasten kunnen de kamers boeken met een ontbijt. Ook een nootje, chips, frisdrank en een biertje is te koop.
Er is al veel belangstelling voor de kamers. Op dit moment zijn 4 kamer ingericht. De bedoeling was nog even te wachten met de inrichting met nog een tweetal kamers, maar gelet op de grote belangstelling zullen deze kamers wat eerder worden opgeleverd.

Degenen die komen logeren kunnen genieten van mooie kamer, de gastvrijheid van de familie Van Loon en van een schitterende omgeving. De Efteling is zelfs op loopafstand.

De foto’s zijn gemaakt op 2 juli 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?