Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dansnest danst voor Jan Bernard Koolen

Afscheidsdans Jan Bernhard Koolen

Vandaag was de laatste werkdag van Jan Bernard Koolen, directeur van Residentie Molenwijck. Hij wordt opgevolgd door Frans Mannaerts, die morgen officieel aan de slag gaat.

Ter gelegenheid van het afscheid van Jan Bernard was er een speciale dansvoorstelling van Dansnest, broedplaats voor dans in Breda. Één van de dansers is Ischa Havens. Ischa heeft bij Molenwijck gewerkt waardoor dit dansgezelschap in beeld kwam als afscheidscadeau voor Jan Bernard.
Het was een bijzondere voorstelling waar ik getuige van was. De dans werd namelijk samen gemaakt met een drietal bewoners van Molenwijck. Via oortjes stonden de dansers continu in verbinding met deze bewoners. Door communicatie met hen ontstond de dans.
Naast de foto’s heb ik ook een filmpje gemaakt.

De foto’s en het filmpje zijn gemaakt op 30 juni 2021.

Website Brabants Dagblad

Krantenartikel "Gemeentelijke erepenning voor Kaatsheuvelnaar Jan Bernard Koolen"

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?