Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

80 van de Langstraat 2023

80 van de Langstraat 2023
Het was druk, heel druk deze ochtend in Loon op Zand. De kunstmarkt werd opgebouwd bij De Wetering en Het Witte Kasteel en heel veel wandelaars van de 80 van de Langstraat liepen door het dorp. Daar boven op de kolonnes van de veel fietsclubs die zondags door ons dorp trekken. De verkeersregelaars hadden het erg druk mee om het allemaal in goede banen te leiden.
De ruim 2000 wandelaars van de 80 van de Langstraat hebben een zware editie meegemaakt door het extreem hete weer. ’s Nachts heeft het niet echt afgekoeld. Desondanks liepen de meeste deelnemers monster door Loon op Zand. Op diverse plekken werden ze aangemoedigd door bewoners van Loon op Zand en door dierbaren. Bij De Wetering konden ze even op adem komen voor het laatste stuk naar Waalwijk.

De foto’s zijn gemaakt op 10 september 2023.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?