Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Vintage meubelen

Erik de Bont verkoopt vintage meubelen

Erik de Bont handelt in vintage meubelen uit de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Het is een gevolg van de coronaperiode. In die tijd waren minder woningopruimingen, een activiteit die hij ook nog steeds doet (www.woningopfrisser.nl).

Erik is steeds op zoek naar de meubels. Zijn speurtocht brengt hem vaak naar België en Frankrijk. Na inkoop knapt hij de meubelen op. De meubels zijn gewild bij designers en binnenhuisarchitecten die een ruimte een authentieke sfeer willen geven. Ze brengen ons terug in de tijd. In ieder geval was dat het geval bij de fotograaf van Loonsfotowerk in de loods waar de meubelen zijn opgeslagen. Vol trots laat hij zijn meubelen zien.
Als je wilt weten wat Erik te koop heeft, kijk dan op www.inboedelonline.nl.  Voor een afspraak kun je hem bellen 06 51294131.

De foto’s zijn gemaakt op 29 maart 2023.

Relatieve tags
Andere tags
logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?