Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Spapens meubel- en timmerwerken

Spapens meubel- en timmerwerken

Een kast op maat nodig? Harold Spapens van Spapens meubel- en timmerwerken biedt uitkomst. Verscholen achter de Wok of King aan de Hoge Steenweg is de werkplaats van Harold te vinden.
Harold is een ervaren interieurbouwer/meubelmaker. Op zijn 19e begon hij bij een bedrijf in Tilburg, daarna ging hij werken in Heusden. Vervolgens was hij werkzaam bij Van Venrooij, die toen nog aan het Oranjeplein gevestigd was. Einde 2019 besloot hij om voor zichzelf te gaan werken. Sindsdien heeft hij het “hartstikke druk” en geen dag zonder werk gezeten. Harold adverteert in Rond de Toren, maar de meeste klanten komen bij hem via mond-tot-mond reclame. Hij heeft veel tevreden klanten. Op mijn vraag of hij verder wil groeien met zijn bedrijf geeft Harold aan dat personeel voor hem niet hoeft, dat geeft de nodige sores. Hij wil vooral goed werk afleveren.
De werkstukken die Harold maakt zijn te volgen op zijn Facebookpagina

Facebook

Spapens Meubel - & Timmerwerken

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?