Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Prikkeldraadafzetting zandpad Orion

Prikkeldraadafzetting zandpad Orion

Het zandpad achter de Orion is geliefd bij veel wandelaars. Je loopt hier tussen de achterkant van de huizen van de Orion en de prikkeldraadafzetting van het weiland achter het Witte Kasteel. De prikkeldraadafzetting is er eentje zoals zoveel andere. Maar toch is het een en ander te zien als je er goed naar kijkt. Een mooie wolkenlucht en ondergaande zon helpen bij het maken van bijzondere plaatjes.
Grappig was overigens dat diverse bewoners van Residentie Molenwijck voorbij kwamen, mij voorovergebogen richting het prikkeldraad zagen en vroegen of ik iets kwijt was. 😉 Mijn uitleg dat iets gewoons iets bijzonders wordt als je op details let, werd steevast beaamd. Het zijn kleine dingen die het verschil maken.

De foto’s zijn gemaakt op 22 januari 2021.

Het zandpad heeft mij meer geïnspireerd tot het maken van foto’s, zie hier 
Foto’s met een geheel andere stemming.

Relatieve tags
Andere tags
logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?