Meer recente blogs.

Peuterspeelzaal Piggelmee


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Peuterspeelzaal Piggelmee

Wat is er nu leuker om peuters lekker te laten spelen met leeftijdsgenootjes? Nou eigenlijk niks toch…? Onder het dak van de Blokkendoos is Piggelmee gevestigd. Piggelmee biedt hier iedere ochtend opvang voor peuters van 2 tot 4 jaar van 08.30 – 11.30 uur. Piggelmee is daardoor de ideale plek voor peuters om lekker te spelen en zich te ontwikkelen in een omgeving met volop ruimte met veel speelhoeken en materialen.  

Op verzoek heb ik de materialen fotografisch vastgelegd zodat je kunt zien waarmee de kinderen allemaal kunnen spelen. Ze hoeven zich volgens mij niet snel te vervelen.
In Rond de Toren komt binnenkort een artikeltje met meer informatie over Peuterspeelplaats Piggelmee. Omdat ik niet in het vaarwater van het lijfblad van elke inwoners van Loon op Zand wil zitten verwijs ik daarna. Mocht je Rond de Toren niet in je brievenbus krijgen dan kun je altijd kijken op de website van dit blad http://www.ronddetoren.nl/.

Wil je na het zien van de foto’s je peuter nu al aanmelden?  Nou, dat kan! Je doet dat via de website: www.kinderopvangmb.nl/pa-blokkendoos. Voor vragen en meer informatie kan informatie ingewonnen worden bij de leidsters van Piggelmee tel: 06-18959503. Of neem contact op met KMB via telefoonnummer 0416-278472 dan wel per email: info@kinderopvangmb.nl.

 

De foto’s zijn gemaakt op 31 maart 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.