Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Noordkant Loonse en Drunense Duinen

Noordzijde Loonse en Drunense Duinen

Van de Loonse en Drunense Duinen kan ik maar geen genoeg van krijgen. Elke kant van de zandvlakte heeft zijn eigen karakter. Afgelopen week ben ik aan de noodzijde geweest. Voorbij Het Genieten ben ik de duinen ingegaan. Hier zijn de zandwallen heel hoog. Ook heb je hier minder heide dan aan de zuidzijde van Loonse en Drunense Duinen. Vanaf de zandwallen heb je mooi uitzicht over de duinen. Ik kwam ook nog een roodbruine heidelibelle tegen. Verder is het hier relatief rustig.
Thuisgekomen bleek dat ik toch weer veel zand in mijn schoenen had…

De foto’s zijn gemaakt 31 augustus 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?