Meer recente blogs.

Noordkant Loonse en Drunense Duinen


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Noordzijde Loonse en Drunense Duinen

Van de kan ik maar geen genoeg van krijgen. Elke kant van de zandvlakte heeft zijn eigen karakter. Afgelopen week ben ik aan de noodzijde geweest. Voorbij Het Genieten ben ik de duinen ingegaan. Hier zijn de heel hoog. Ook heb je hier minder dan aan de zuidzijde van Loonse en Drunense Duinen. Vanaf de zandwallen heb je mooi uitzicht over de duinen. Ik kwam ook nog een roodbruine heidelibelle tegen. Verder is het hier relatief rustig.
Thuisgekomen bleek dat ik toch weer veel zand in mijn had…

De foto’s zijn gemaakt 31 augustus 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.