Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Magnolia, een boom die wat doet met mensen

Magnolia

Het is duidelijk voorjaar. De zon schijnt al een tijd uitbundig en de temperatuur is voor de tijd van het jaar hoog. Genieten dus.

Waar je op dit moment ook echt van kunt genieten is de bloesem van de Magnolia, ook wel eens tulpenboom genoemd. Niet zo heel vreemd want de grote bloemen hebben wat weg van tulpen.

Ik zag een paar mooie exemplaren in de Venloonstraat. Al snel kwam ik erachter dat de eigenaren heel trots zijn op deze bomen. Niet zo heel vreemd want zo’n bloeiende boom doet wat met je.

Ook Harry Driessen uit de Van Den Hummelstraat is trots op zijn exemplaar. Hij heeft de boom een tijd geleden midden in de zomer verplaatst van zijn achter- naar zijn voortuin. Door heel veel water te gegeven is het hem gelukt om de boom te behouden. Hij vond het geen probleem om voor de boom op de foto te gaan.

De foto’s zijn gemaakt op 24 maart 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?