Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Loonse kerstklokkenloop, deel 13 – Zanggroep Kwint

Zangkoor Kwint

Op de indrukwekkende lijst van deelnemers aan de Loonse Kerstklokkenloop staat ook Zanggroep Kwint.
De lijst van deelnemers aan de 10e Loonse Kerstklokkenloop kun je vinden op https://www.loonsekerstklokkenloop.nl/de-route-2/#page-content. Je kunt hier ook zien waar alle deelnemers langs de route te vinden zijn.

De afgelopen tijd hebben jullie een gedeelte van de voorbereiding van de Loonse Kerstklokkenloop kunnen zien. Een heel groot gedeelte is verborgen in de vorm van repetities van koren en theatergroepen en andere uitvoerders van voorstellingen.
Op donderdag 15 december ben ik onverwachts foto’s gaan maken bij Zanggroep Kwint, die aan het repeteren was in de aula van De Vlinderboom. Terwijl ik binnenkwam, was men bezig met ontspanningsoefeningen en oefeningen om de stem los te maken. Daarna begon de echte repetitie. Er werd gerepeteerd voor de Kerstklokkenloop, maar ook voor de voorstelling “Gebroken Liefde”. Deze voorstelling zal vanaf┬á 17 maart 2023 in totaal 4 keer worden uitgevoerd in het Theater in Het Klavier. Je kunt nu al kaartjes kopen voor deze voorstelling.

De foto’s zijn gemaakt op 15 december 2022

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?