Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Kunstveiling tbv inloophuizen

kunstveiling tbv inloophuizen

Stichting Kunst Loon op Zand organiseerde op 11 september 2022 een kunstveiling tbv inloophuizen in Tilburg en Waalwijk.
De veiling is gehouden in het Klavier in Kaatsheuvel. Veilingmeester was Christel de Laat die vakkundig en met veel humor haar taak volbracht. In totaal bracht de veiling zo’n € 8000 op dat ten goede komt aan de inloophuizen in Tilburg en Waalwijk.
Voor degenen die het niet weten inloophuizen zijn centra waar gepraat kan worden in een huiselijke omgeving over je ervaringen met en na kanker.  Ook kun je er terecht voor voorlichting, activiteiten en contact met lotgenoten. Je kunt er zonder verwijzing en zonder afspraak binnenlopen.
Veel van de kunstenaars die de werken gemaakt hadden waren in de zaal. Christel had met diverse van hen een praatje.
Jacques Bertens was de gelukkige die het eerste werk (een portret van Máxima) kocht voor het goede doel. Vervolgens bracht Hanne van Aart het hoogste bod uit op een schilderij van de Loonse kunstenaar Frans Oosterwaal. Vele andere werken wisselde daarna van eigenaar. Hoogtepunt was de veiling van een grote bloemenvaas.

De foto’s zijn gemaakt op 11 september 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?