Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Koningsdag Loon op Zand 2023

Koningsdag Loon op Zand 2023

Het was een mooie Koningsdag in Loon op Zand. Veel kinderfietsen waren de dag eerder versierd bij de scouting. De vlag hing uit bij de kerk. Bij de Powerwalkingclub Loon op Zand, die onder leiding staat van Karin Fillpo was het al vroeg Koningsdag. Na calorieën te hebben verbruikt was er voor een keertje gebak en een drankje.
Het gildes Sint Ambrosius 1784 en Sint Hubertus en Muziekvereniging Concordia Loon op Zand luisterden bij De Wetering de officiële opening op. Gildebroeders brachten de vendelgroet. Burgemeester Hanne van Aart hees de nationale driekleur. Daarna startte de optocht van de gildes met de kinderfietsen. Na de rondgang over de Kasteelweide was er voor de jeugdige deelnemertjes een lintje met een medaille.
’s Middags waren er aan de Klokkenlaan bij Scouting Pastoor Simonsgroep en het gilde Sint Ambrosius feestelijke activiteiten. Bij de scouting werden oud-Hollandse spelletjes gespeeld en bij het gilde kon je proberen de burgerkoning te worden door te schieten met pijl-en-boog.
Bij het Witte Kasteel was het ook feest. Concordia speelde daar meteen na de officiële opening van Koningsdag en kinderen verkochten er overtollig speelgoed. Later om 15:30 uur speelde er de Corverband. Het was er druk en gezellig.

De foto’s zijn gemaakt op 27 april 2023.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?