Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Kapsalon Ameno

Kapsalon Ameno Oranjeplein

Aan het oranjeplein schijn tegenover de pastorie is al 40 jaar een kapsalon te vinden. De huidige eigenaresse is Linda Kroot. Zij heeft de kapsalon op 1 oktober 2017 (ruim 15 jaar geleden dus) overgenomen van Leo Vlemmix. Leo had al 25 jaar op deze plek een kapsalon.
De klanten komen uit loon op Zand en ook daarbuiten. Je kunt er terecht voor alle soorten behandelingen. Knippen, kleuren en alle haarbehandelingen die er zo zijn.
Linda en haar team kijken naar wat het beste past bij de persoon. Ze willen vooral dat de persoon er mooier wordt door bezoek aan de salon. Ze doen ook schoonheidsbehandelingen, zoals ontspannende massages, epileren, harsen en scrubben. Ze kunnen ook wenkbrauwen permanent donkerder laten maken.
Als laatste vertelt Linda tijdens het korte gesprekje dat we hadden, dat ze bij de salon met natuurlijke producten werken. Geen siliconen, geen parabenen en dat soort middelen. Ze wilt op een zo natuurlijk mogelijk wijze mooi haar creƫren.

De salon is in deze tijd helemaal in kerstsfeer gebracht. Dat past erg goed bij de Kerstklokkenloop van aanstaande zaterdag. Misschien kun je nog een afspraak maken om er dan netjes bij te lopen. šŸ˜‰

De foto’s zijn gemaakt op 14 december 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?