Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Joris de Fietsenmaker op de Hoge Steenweg

Joris de Fietsenmaken

Joris Goutziers is bij veel inwoners van Loon op Zand bekend als de voormalige kroegbaas van De Kiosk. Ruim een jaar geleden ging hij aan de slag als fietsenmaker. Door mij is hieraan aandacht besteed. Zie https://loonsfotowerk.nl/van-kroegbaas-naar-fietsenmaker/
De plek waar Joris zijn werkzaamheden uitvoerde was niet ideaal. De locatie was wat verborgen op het industrieterrein De Hoogt en lastig te vinden. Door droevige omstandigheden kwam een locatie aan de Hoge Steenweg vrij (Den Hoogen Steen). Joris wist dit en informeerde of hij de nieuwe huurder kon worden. Hij had gelukt. De afgelopen week heeft Joris hard gewerkt om de locatie om te toveren in een fietsenwerkplaats en showroom voor nieuwe fietsen. Joris verkoopt fitsen van Nederlands fabricaat, traditionele stadsfietsen maar ook duurdere elektrische fietsen.

De verbouwing van het winkelpand heeft Joris zelf uitgevoerd. Daarbij heeft hij hulp gehad van zijn zoon Joep die een wand voor fietsaccessoires en een toonbank heeft gemaakt. Joep is werkzaam bij Van Venrooij Interieurbouw. Een bijzonder detail is dat de toonbank een examenstuk was.

Gisteren was de opening van de nieuwe zaak. De zaak van Joris is duidelijk beter te vinden. Terwijl ik mijn foto’s aan het maken was, was het een komen en gaan van klanten. Volgens Joris komt dit doordat hij een week dicht is geweest. Mijn inschatting is echter dat het wat blijvender zal zijn… 😊

De foto’s zijn gemaakt op 8 maart 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?