Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Heropening Loons Lokaal

Heropening Loons Lokaal

Vanaf vandaag, 3 maart 2021, mogen niet-essentiële winkels weer open voor personen die minimaal 4 uur van tevoren een afspraak hebben gemaakt. Er mogen 2 klanten per verdiepingsvloer aanwezig zijn. Ideaal is het zeker niet, allesbehalve zelfs, maar de nieuwe regels geven winkeliers na maanden van gedwongen sluiting wel enige verlichting.
Het Loons Lokaal was voor de strenge lockdown overgenomen door Het Stamhuys. De gedwongen sluiting heeft Het Stamhuys de gelegenheid geboden om de winkel grondig te herzien. Het is een nog warmere winkel geworden met veel hout. Lange houten planken zijn vervangen door kistjes. Hierdoor heeft de winkel meer te ontdekken hoekjes.
De winkel heeft nog steeds een shop in shop concept maar de condities voor degenen die spullen te koop aanbieden zijn gunstiger geworden. Hierdoor is een groter aanbod mogelijk van lokale aanbieders.

Vandaag is de officiële heropening. Om een idee te krijgen wat er allemaal te koop is heb ik gisteren op verzoek een fotoreportage gemaakt. Er zijn heel veel leuke dingen te koop. Hebbedingetjes, kleding, sieraden, lekkere etenswaren, biertjes, cadeautjes om weg te geven en nog veel meer.
Met het vertrek van Corine is ook Meneer Frits verdwenen. Maar Droppie is een waardige vervanger.
Koop lokaal bij Loons lokaal! 😊

De foto’s zijn gemaakt op 2 maart 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?