Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Frans en Riet van Bree op stap

Frans en Riet van Bree

Frans en Riet van Bree maken elke dag een vaste ronde door het dorp Loon op Zand. Heel wat keren heeft de fotograaf van Loonsfotowerk.nl ze gespot wanneer hij op zoek was naar mooie plaatjes. Een reden om dit echtpaar te vragen of ze onderdeel wilde zijn van een fotoreportage. Tot vreugde van de fotograaf zeiden ze ja.
Frans en Riet hebben allebei hun roots buiten Loon op Zand. Ze wonen er echter al heel lang en zijn verknocht geraakt aan het dorp.
Al meer van 15 jaar wonen ze nu in De Venloene, waar ze voor zichzelf zorgen. Om in conditie te blijven maken ze als het niet regent hetzelfde rondje. En vaste prik is is het dat ze even uitrusten op een bankje bij Residentie Molenwijck. “Ze zijn zo vriendelijk, als de bank nat is, wordt deze drooggemaakt met een handdoek”.
Frans en Riet bedankt voor het mogen maken van de foto’s en het poseren bij het Witte Kasteel en het beeld van Willibrordus. Loonser kan niet!

De foto’s zijn gemaakt op 4 juni 2024.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?