Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Carnaval 2022 Loon op Zand

Carnaval 2022 Loon op Zand

Er mag weer veel meer. Bijna alle coronamaatregelen zijn opgeheven. Toch wordt er niet massaal carnaval gevierd. Maar degenen die het wel doen genieten er wel van.
Het is niet zo verwonderlijk dat het vrij rustig is. De versoepelingen zijn vrij laat afgekondigd waardoor een goede voorbereiding op het carnavalsfeest niet mogelijk was.
Daarnaast zijn nog veel mensen voorzichtig. Want hoewel de corona-cijfertjes al een tijd er gunstig uitzien is de ziekte nog niet geheel verdwenen. Gelukkig worden er niet meer zo ziek van als tijdens de eerste golf kort na carnaval 2020.
En natuurlijk is er ook de humanitaire ramp die plaatsvindt in Oekraïne dat gemengde gevoelens geeft bij het vieren van carnaval dit jaar.

Op verschillende plekken wordt dus in het dorp carnaval gevierd. Ik ben er een paar langsgegaan.

Ook heb ik foto’s gemaakt van krokussen. Het is immers ook Krokusvakantie. Ik heb zelfs al bijen gesignaleerd die op het stuifmeel van de krokussen afkomen.

De foto’s zijn gemaakt op 27 en 28 februari 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?