Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

35 jaar De Mandarijn, de Loonse chinees

De Mandarijn, de Loonse chinees

Na 35 jaar sluit De Mandarijn in ieder geval voorlopig van een half jaar haar deur. Mogelijk wordt het bedrijf begin volgend jaar voortgezet.

In Rond de Toren van 17 mei 2023 is uitgebreid geschreven over dit bedrijf waar heel wat inwoners van Loon op Zand een afhaalmaaltijd gehaald hebben.

Het pand aan de Hoge Steenweg 5 ademt nostalgie. De inrichting is niet veel gewijzigd. Wel zijn er zo nu en dan nieuwe vissen in het aquarium gekomen.

Vaderdag 18 juni 2023 is de dag dat de deuren in ieder geval voorlopig dicht gaan. Precies 35 jaar na de start van het bedrijf. Het gezin Ko-Shi gaat naar familie in onder andere Hong Kong. Ook wil men na vele jaren hard werken even rust nemen. Als over een half jaar open gaan dan zal dat waarschijnlijk alleen voor de weekenden zijn.

Loonsfotowerk.nl heeft het bedrijf fotografisch vastgelegd zodat we dit stukje Loonse folklore vasthouden.

De foto’s zijn gemaakt op 16 en 17 juni 2023.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?