Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Loonse Kerstklokkenloop, deel 15 – De Ochtend

Loonse Kerstklokkenloop lunch vrijwilligers

Op de ochtend van de Loonse Kerstklokkenloop is weer hard gewerkt door de vrijwilligers.
Naast de vaste bouwgroep, die de afgelopen weken actief is geweest, zijn er veel meer vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken. Dat is maar goed ook, want er moet heel veel gedaan worden. In de stallen moet licht zijn en de borden met namen van de sponsoren moeten voorzien worden van gordijnen. De kerk wordt verder versierd met bloemstukken, bewegwijzering wordt aangebracht en straatlantaarns voorzien van bekleding voor sfeerlicht,  Links en rechts worden er vlaggenstok kerstbomen gezet en er moet een hek komen voor de schaapskudde,
Er is al vroeg begonnen (om 8:00 uur) en het harde werken in de kou maakt hongerig. Geen wonder dat de lunch goed smaakt.

Om 18:00 uur begint de Kerstklokkenloop met vuurwerk. Houd je huisdieren binnen. En als je langs de route woont is het vriendelijke verzoek de stoep sneeuwvrij te maken. Dat is wel zo fijn voor de bezoekers.

Iedereen veel plezier vanavond! Geniet van al het moois dat geboden wordt!

De foto’s zijn gemaakt op 17 december 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?