Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Goed geknipt

Fatma Alizadah

Fatma Alizadah maakt graag mensen blij. Als kapster en nagelstyliste geeft het haar veel voldoening als haar klanten tevreden naar huis gaan. Veel van haar klanten kennen haar van Star Look. Deze kapsalon startte 15 jaar geleden aan de Kerkstraat 40 (naast de zwemschool). Na de verkoop van de kapsalon zo’n 10 jaar geleden knipte Fatma alleen nog hobbymatig, Maar ze mistte de kapsalon en het contact met klanten heel erg, Daarom is ze  een tijdje geleden een kapsalon begonnen in de voormalige garage bij haar woning aan de Ecliptica 69 (recht tegenover de Blokkendoos). Het is een volwaardige kapsalon geworden en veel klanten hebben inmiddels de weg hiernaar gevonden.Fatma werkt uitsluitend op afspraak en geeft haar klanten alle aandacht. Er worden hele gesprekken gevoerd over allerlei zaken. Fatma weet dat een luisterend oor gewaardeerd wordt.  

Je kunt er voor alle handelingen die een kapster verricht terecht zoals wassen, knippen, wenkbrauwen epileren, je nagels stylen enzovoort. Farma straalt heel veel warmte uit en klanten vinden het ook gezellig door haar geknipt te worden.

Het was Fatma opgevallen dat er kinderen zijn waarvan de haren slecht geknipt zijn omdat de ouders een knipbeurt niet kunnen betalen. Daarom knip ze deze kinderen gratis. Ze vindt het geweldig als de kinderen met een leuk kapsel en een blij gezicht naar huis gaan. Fatma liet mij weten dat naast de kinderen die ze nu gratis knipt ruimte heeft voor nog eens 5 kinderen van armlastige ouders. Ouders van kinderen die denken hiervoor in aanmerking te kunnen komen kunnen contact opnemen met Fatma via Messenger.

 

De foto’s zijn gemaakt op 25 mei 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?