Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Eekhoorntjesbrood in de Armstrongstraat

Eekhoorntjesbrood in de Amstrongstraat

 

Heel verrassend zag ik Eekhoorntjesbrood in het grasveld tussen de Ecliptica en de Armstrongstraat een aantal grote paddenstoelen staan. Het is volgens mij Eekhoorntjesbrood. Het internet leerde mijn dat deze paddenstoel veel verward wordt met de Bittere Boleet, een niet giftige paddenstoel met een bittere smaak. Ik heb er geen stukje van gegeten, dus ik weet het niet of het echt Eekhoorntjesbrood is. In plaats daarvan heb ik ze laten staan. Wel zo leuk voor de volgende voorbijganger. Zulke grote paddenstoelen zie je namelijk niet snel in de bebouwde kom.

De foto’s zijn gemaakt op 10 november 2020.

De foto’s op deze site zitten bijna allemaal in albums. Als je blog opent dat zie je een zogenaamde uitgelichte foto met daarnaast blogtekst. 
Door naar beneden te scrollen zie je kleine foto’s die in het album zitten. Door verder naar beneden te scrollen komen er steeds meer foto’s in beeld.

Klik op een foto om deze te vergroten.
Je ziet op de foto een reeks van pictogrammen verschijnen. Door op een pictogram te klikken kun je een foto delen op social media.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?