Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Aanleg fietspad Heideweg

Aanleg fietspad Heideweg

Sinds afgelopen maandag is de Heideweg afgesloten voor alle verkeer. Verkeersregelaars houden elk verkeer tegen. De afsluiting houdt verband met de aanleg van een nog ontbrekend stuk van het fietspad Waalwijk – Tilburg. Vorig jaar zijn al voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd in de vorm van het kappen van bomen langs de Heideweg. Zie https://loonsfotowerk.nl/houtkap-langs-de-snelweg/
Ondanks de afsluiting is het busstation richting Tilburg op dit moment wel bereikbaar voor wandelaars en fietsers via de fietstunnel onder de snelweg.

De telelens op mijn mobiel maakte dat ik op afstand een aantal foto’s kon maken. Ik moest een heel stuk omlopen om dichter bij de werkzaamheden te komen. Men is overigens op dit moment bezig met het aanbrengen van een damwand en dat geeft de nodige geluidsoverlast. Omwonenden zijn hiervan vooraf op de hoogte gesteld.

Voor meer informatie over de werkzaamheden en omleidingsroutes zie https://www.loonopzand.nl/verhuizen-wonen-belastingen/projecten/snelfietsroute-f261 en https://loon-op-zand.nieuws.nl/gemeente/72164/aanleg-laatste-deel-snelfietsroute-f261/

De foto’s zijn gemaakt op 24 februari 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?