Meer recente blogs.

Aanleg fietspad Heideweg


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Aanleg fietspad Heideweg

Sinds afgelopen maandag is de afgesloten voor alle verkeer. Verkeersregelaars houden elk verkeer tegen. De afsluiting houdt verband met de aanleg van een nog ontbrekend stuk van het Waalwijk – Tilburg. Vorig jaar zijn al voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd in de vorm van het kappen van bomen langs de Heideweg. Zie https://loonsfotowerk.nl/houtkap-langs-de-snelweg/
Ondanks de afsluiting is het busstation richting Tilburg op dit moment wel bereikbaar voor wandelaars en fietsers via de onder de snelweg.

De telelens op mijn mobiel maakte dat ik op afstand een aantal foto’s kon maken. Ik moest een heel stuk omlopen om dichter bij de werkzaamheden te komen. Men is overigens op dit moment bezig met het aanbrengen van een damwand en dat geeft de nodige geluidsoverlast. Omwonenden zijn hiervan vooraf op de hoogte gesteld.

Voor meer informatie over de werkzaamheden en omleidingsroutes zie https://www.loonopzand.nl/verhuizen-wonen-belastingen/projecten/snelfietsroute-f261 en https://loon-op-zand.nieuws.nl/gemeente/72164/aanleg-laatste-deel-snelfietsroute-f261/

De foto’s zijn gemaakt op 24 februari 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.