Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vrijwilligers Witte Kasteel

Vrijwilligers Witte Kasteel

Sinds 2013 is het Witte Kasteel in het bezit van de Stichting Het Witte Kasteel. Vanaf de overname wordt gewerkt aan de restauratie van het kasteel, bijgebouwen en tuinen. Dit gebeurt allemaal door vrijwilligers.
Een groep was druk in de weer om de tuin er zo goed mogelijk uit te laten zien.
De vijgenbomen in het binnenpleintje moesten gesnoeid worden. Een spannend karweitje want er mag niet te veel en ook niet te weinig geknipt worden.
De totale groep vrijwilligers is groot. Op de website van de stichting is sprake van 60 vrijwilligers in totaal. Ze komen om hun steentje bij te dragen maar ook voor de gezelligheid onderling.
Leuk om te zien dat zo veel inwoners van Loon op Zand zich inzetten van het landgoed Het Witte Kasteel iets moois te maken. We mogen als dorp trots zijn op het Witte Kasteel maar ook op de vrijwilligers!

De foto’s zijn gemaakt op 1 april 2021.

Website Stichting Het Witte Kasteel

Veel informatie over Het Witte Kasteel

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?