Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vergeet de vogels niet

Vergeet de vogels niet

De verwachting is dat het vandaag gaat sneeuwen. Veel mensen verheugen zich al op de sneeeuwpret. Voor de vogels is het echter dan  moeilijker om aan eten te komen. Bijvoeren beidt uitkomst. Daarnaast het is altijd leuk om koolmeesjes te zien snoepen. We hebben er ook een eigen belang bij. Hoe meer mezen de winter overleven des te minder last we hebben van de eikenprocessierups later in het jaar.
Aan de Klokkenlaan worden onze gevederde vrienden extra verwend. Jammer dat ze allemaal wegvliegen als je een foto van ze wilt maken…

Tip: bij Van der Wouw aan het Moleneind hebben ze heel veel artikelen voor het bijvoeren van vogels rond je huis. Deze winkel is niet getroffen door de lockdown. Zie ook P van de Wouw Diervoeders.

De foto’s zijn gemaakt op 12 januari  2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?