Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Tweede kerstdag 2020

Tweede kerstdag 2020

Rustige straten gisteren in Loon op Zand. De oproep om in verband met de Covid-19 pandemie thuis te blijven werd goed gevolgd.

Vorige jaar kerstmis was Covid-19 nog ver van ons bed. Er kon zelfs een heel gezellige Kerstklokkenloop worden gehouden. Hoe anders is dat dit jaar. Waarschijnlijk blijft het virus een groot gedeelte van 2021 ons leven beheersen.
Maar niet getreurd, na regen komt zonneschijn. En ook Covid-19 zal zodanig bedwongen worden dat we weer samen gezellige dingen kunnen doen. Tot dit tijd maken we er het beste van.

Al eerder heb ik laten zien dat kerstdecoraties dit jaar uitbundiger zijn, waarschijnlijk een stukje compensatie voor de droefenis van het afgelopen jaar. Gisterenmiddag bij daglicht dit weer eens vastgelegd. Het is vooral in Molenwijk waar ik de foto’s genomen heb.

 

De foto’s zijn gemaakt op 26 december 2020.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?