Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Taxatie kunstwerken voor veiling inloophuizen

taxatie kunstwerken KLOZ

Ruim een maand geleden (op 16 en 17 oktober) zijn bij De Wetering in Loon op Zand kunstwerken geƫxposeerd die geveild gaan worden voor het goede doel: inloophuizen in Waalwijk en Loon op Zand. Inloophuizen zijn plekken waar mensen met kanker, hun familie en nabestaanden terecht kunnen om hun verhaal te delen. Je kunt er terecht voor informatie, workshops en allerlei activiteiten. Die hebben soms alles en soms helemaal niets met kanker te maken.

Afgelopen vrijdag was er in de kelder van De Wetering een taxatie voor de veiling die op 24 maart 2022 gaat plaatsvinden. Paul Dumay van Art Dumay uit Nuenen heeft belangeloos de kunstwerken getaxeerd. Het was bijzonder om mee te maken hoe een kenner de kunstwerken op hun waarde beoordeelt.

De foto’s zijn gemaakt op 19 november 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?