Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Taalhuis en Toppers bij de bibliotheek

Toppers bij de bibliotheek

Met ingang van februari is op iedere 2e dinsdag van de maand tussen 10 en 11 uur een spreekuur van Taalhuis Loon op Zand in de openbare bibliotheek in Loon op Zand.

Op 10 januari 2023 kwam Melissa Maes, taalhuiscoördinator Loon op Zand, alvast een kijkje nemen, samen met stagiaire Tim van der Vlist.
Ook Ruud Peters van Rond de Toren was er. Hij maakt een verhaal over het Taalhuis voor dit zeer gewaardeerde tijdschrift. Binnenkort lees je daar meer over.
Voor dit moment is het goed om te weten dat het Taalhuis voortaan op 4 plekken binnen de gemeente actief zal zijn waaronder de bibliotheek van Loon op Zand.
Maar wat is het Taalhuis vraag je misschien af. Het Taalhuis is de plek waar mensen met problemen met rekenen, lezen en schrijven en het omgaan met de computer naar toe kunnen gaan om geholpen te worden. Er wordt door het Taalhuis verwezen naar hulp op maat. Zoals Melissa het zo mooi zei: laaggeletterde wordt niet één worst voorgehouden, maar meerder worsten. Kijk voor de aardigheid eens op de site https://taalhuismb.nl/.

Tijdens mijn bezoek aan de bibliotheek verrichtten de Toppers van Op en Top dagbesteding hand-en-spandiensten zoals ze dat elke week dinsdag doen. En natuurlijk vinden die het ook leuk om te lezen en door de boeken te bladeren. Maar ze doen ook graag een puzzeltje.

De foto’s zijn gemaakt op 10 januari 2023.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?