logo Loonsfotowerk.nl

Stemmen in Loon op Zand


Koop bij Bol.com via Loonsfotowerk.nl

Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan inkopen te doen bij Bol.com. Er gaat dan een kleine provisie naar Loonsfotowerk.nl zonder dat het je een cent kost. Het is een kleine moeite waar ik blij van wordt. Bedankt alvast.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Stemmen in Loon op Zand

Het is vandaag verkiezingsdag voor de Tweede Kamer. Al eerder konden zeventigplussers hun stem uitbrengen per post. Personen die tot de risicogroepen horen konden al gisteren en eergisteren stemmen.
Naast de waren er voor deze verkiezingen twee bijzondere stemlokalen, te weten de kantine van en de kerk. Bij Uno was het rustig met kiezers toen ik foto’s nam. In de kerk was het een stuk drukker. Veel kiezers wilde gebruik maken van de unieke mogelijkheid om te stemmen in de kerk. Het is ook zonder meer bijzonder.
Tot 21:00 uur kan er nog gestemd worden. De avondklok geldt niet voor stemmers die huiswaarts keren en voor degenen die bij het tellen van de stemmen aanwezig willen zijn.

De foto’s zijn gemaakt op 17 maart 2021.

Website Wikipedia

Tweede Kamerverkiezingen 2021

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.

Scroll Up