Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

St Annapadje De Moer

St Annapadje De Moer

Het St Annapadje loopt van de Zijstraat naar Huis ter Heide. Opvallend veel hondenbezitters maken gebruik van dit pad om hun hond uit te laten. Maar ook ouders met hun kinderen wandelen er. Ik zag een stille getuige daarvan.
Net zoals bij de vorige lockdown wordt er weer veel gewandeld. De parkeerplaatsen bij Huis ter Heide staan vol, zelfs op doordeweekse dagen…

Nadat ik mijn rondje om het water langs het St Annapadje gemaakt had zag ik dat ik zwaar in overtreding was. Het is namelijk niet de bedoeling dat hier gewandeld wordt om de dieren rust te geven. De foto’s waren al gemaakt vandaar dat ik ze toch publiceer. Jullie kunnen zo zien hoe het verboden terrein er uitziet…
Overigens viel mij op dat dit rustgebied voor dieren heel dicht bij het bedrijfsterrein van Hazenberg Grond, Weg en Waterbouw BV gelegen is. Dat geeft de nodige reuring.

De foto’s zijn gemaakt op 30 december 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?