Meer recente blogs.

Schapen overbrengen Moleneind


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Schapen overbrengen Moleneind

Op 2 april jongstleden kreeg ik een tip dat een kudde van overgebracht zou worden over het Moleneind.
De kwamen via een zandpad, ze liepen over de en werden geleid naar een weiland achter De Lachende Ooi. Het was een mooi gezicht en het is een speciale beleving als zo dichtbij voorbijtrekken. Ook kreeg ik in de gaten dat het hoeden van een schapenkudde een vak apart is.
Hoewel ik de voorkeur heb momenten vast te leggen in stilstaande beelden heb ik er ook een filmpje van gemaakt. Elke keer dat ik dit doe ontdek ik dat filmen toch wat anders is dan fotograferen. Maar ook dat door het vaker te doen de resultaten beter worden. Handige videosoftware helpt daarbij. Voor het filmpje heb ik gebruik gemaakt van Corel VideoStudio.

De foto’s en het filmpje zijn gemaakt op 2 april 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.