logo Loonsfotowerk.nl

Schapen overbrengen Moleneind


Koop bij Bol.com via Loonsfotowerk.nl

Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan inkopen te doen bij Bol.com. Er gaat dan een kleine provisie naar Loonsfotowerk.nl zonder dat het je een cent kost. Het is een kleine moeite waar ik blij van wordt. Bedankt alvast.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Schapen overbrengen Moleneind

Op 2 april jongstleden kreeg ik een tip dat een kudde van overgebracht zou worden over het .
De schapen kwamen via een zandpad, ze liepen over de Moleneind en werden geleid naar een weiland achter De Lachende Ooi. Het was een mooi gezicht en het is een speciale beleving als schapen zo dichtbij voorbijtrekken. Ook kreeg ik in de gaten dat het hoeden van een schapenkudde een vak apart is.
Hoewel ik de voorkeur heb momenten vast te leggen in stilstaande beelden heb ik er ook een filmpje van gemaakt. Elke keer dat ik dit doe ontdek ik dat filmen toch wat anders is dan fotograferen. Maar ook dat door het vaker te doen de resultaten beter worden. Handige videosoftware helpt daarbij. Voor het filmpje heb ik gebruik gemaakt van Corel VideoStudio.

De foto’s en het filmpje zijn gemaakt op 2 april 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.

Scroll Up