Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Salon Cherie, Oranjeplein Loon op Zand

Salon Cherie

Vrijwel geruisloos is aan het Oranjeplein Kapsalon Nikki overgegaan in Salon Cherie.  Op 7 juli liet Nikki van Noort aan haar klanten weten dat ze na 5 jaar op 1 september zou stoppen met haar kapsalon. De klanten hoefde echter niet op zoek naar aan andere kapper. Op die dag nam Cherie van Krieken (28) het stokje over van Nikki. Het interieur is een beetje veranderd en op de buitenkant prijkt nu de naam Cherie .

Cherie is geboren en getogen in Tilburg. Via het internet had ze begrepen dat de kapsalon van Nikki te koop stond en daar had ze wel belangstelling voor. Na zo’n 10 jaar bij verschillende kapsalons in dienst te zijn geweest (de laatste 7 jaar was bij een salon aan de Piushaven in Tilburg) vond ze het tijd voor een eigen salon. Vol enthousiasme greep ze deze kans met beide handen aan.

Cherie is een volwaardige kapper die zowel dames, heren en kinderen knipt. Ze doet alle behandelingen met uitzondering van watergolven en permanenten.  Jonge meiden zijn welkom voor het kleuren van de haren. Het is vooral een hippe salon.
De salon is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op maandag en woensdag kun je er ook in de avonduren tot 20:00 uur terecht.

De foto’s zijn gemaakt op  7, 13 en 15 september 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?