Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Roestelberg

Roestelberg

Aan de Roestelberg heb ik jeugdherinneringen. Het was het eerste uitstapje dat ik maakte met de bus vanuit mijn geboorteplaats Tilburg. De fraters van mijn jongensschool hadden een blok ijs geregeld dat met veel moeite in een melkbus paste. Daar ging ranja bij. Maar wat was die Roestelberg toch hoog en de melkbus zwaar. Natuurlijk viel de melkbus om…

Nog steeds is het leuk om naar de Roestelberg te gaan. Voor meer inwoners van Loon op Zand geldt dat. Het is mooi fietsen door de duinen. Bij de Roestelberg aangekomen kun je eerst de duin op en genieten van het bijzondere landschap van de Loonse en Drunense Duinen.
Daarna geen beker ranja in het zand meer voor mij, maar een lekker glas bier comfortabel op het terras. Je kunt ook goed lunchen en dineren bij Café restaurant De Roestelberg. Houd er wel rekening mee dat deze horecagelegenheid op woensdag gesloten is.

De foto’s zijn gemaakt op 3 en 5 juli 2021.

Website

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?