Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Repair Café in De Wetering

Repair Café in De Wetering

Elke 3e dinsdagavond van de maand wordt er tussen 19:00 en 21:00 uur een Repair Café gehouden in De Wetering. Je kunt hier terecht voor het repareren van allerlei spullen.

Een groep vrijwilligers onder leiding van Wil Oerlemans helpt inwoners van Loon op Zand bij het repareren van kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed en veel meer. De bedoeling is dat de kapotte spullen door degene die ze meegebracht heeft met hulp van de vrijwilligers zelf repareert. Maar eerlijk gezegd waren het vooral de reparatiedeskundigen die bezig waren. Er kan iets meegebracht worden waarvan ook de ervaren klussers niet weten hoe te repareren. Gelukkig biedt het internet tegenwoordig veel hulp.

Het Repair Café is een geweldig initiatief. Na een vrij kleine reparatie kunnen spullen nog steeds gebruikt worden. Dat scheelt in de portemonnee én in het gebruik van grondstoffen. De reparaties worden gratis uitgevoerd, maar een kleine bijdrage aan het Repair Café wordt op prijs gesteld.
De vrijwilligers vinden het fijn anderen te helpen en houden zo hun vaardigheden als reparatiedeskundigen. Een duidelijke win-win situatie.

Zo lang het nog kan wordt het Repair Café in De Wetering gehouden. In Kaatsheuvel zijn de vrijwilligers ook actief. Je moet in die plaats zijn op Schotsestraat 4c. Het Repair Café wordt daar op elke donderdagavond van de maand van 19.00 tot 21.00 uur en op elke 3e donderdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur gehouden. Je wordt geholpen in volgorde van binnenkomen.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?