Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Paardenbloemen rotonde

Paardenbloem rotonde

De rotonde Kasteellaan-Kasteelhoevenweg is zonder meer het drukte punt van ons dorp. Tijdens de spits rijden er continu auto’s. Voor fietsers is het een gevaarlijke plek. Je moet heel goed oppassen bij het passeren van de rotonde als je van Tilburg komt en de Kasteellaan vervolgt. Achteropkomende auto’s kun je niet zien aankomen waardoor je steeds gedwongen bent om te stoppen, maar dat is iets wat je als fietser niet zo graag doet… Gelukkig hebben veel automobilisten dit door en geven ze je voorrang terwijl je dat niet hebt.

Met de auto rijden de meesten van ons zo snel als het kan over de rotonde, vlug erop voor de volgende komt. Te voet of met de fiets heb je meer de tijd om te genieten van de vele paardenbloemen die op dit moment in bloei staan.

De foto’s zijn gemaakt op 16 en 17 april 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?