logo Loonsfotowerk.nl

Paardenbloemen rotonde


Koop bij Bol.com via Loonsfotowerk.nl

Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan inkopen te doen bij Bol.com. Er gaat dan een kleine provisie naar Loonsfotowerk.nl zonder dat het je een cent kost. Het is een kleine moeite waar ik blij van wordt. Bedankt alvast.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Paardenbloem rotonde

De - is zonder meer het drukte punt van ons dorp. Tijdens de spits rijden er continu auto’s. Voor fietsers is het een gevaarlijke plek. Je moet heel goed oppassen bij het passeren van de rotonde als je van Tilburg komt en de Kasteellaan vervolgt. Achteropkomende auto’s kun je niet zien aankomen waardoor je steeds gedwongen bent om te stoppen, maar dat is iets wat je als fietser niet zo graag doet… Gelukkig hebben veel automobilisten dit door en geven ze je voorrang terwijl je dat niet hebt.

Met de auto rijden de meesten van ons zo snel als het kan over de rotonde, vlug erop voor de volgende komt. Te voet of met de fiets heb je meer de tijd om te genieten van de vele paardenbloemen die op dit moment in bloei staan.

De foto’s zijn gemaakt op 16 en 17 april 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.

Scroll Up